Дослідження якості пастеризованого молока - Чижо, Остап Іванович; Chyzho, Ostap Ivanovych (Національний університет "Львівська політехніка", 2024)
Дана бакалаврська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню питань контролю якості пастеризованого молока, а саме дослідженню його хімічного складу та харчової цінності, факторів, які формують та зберігають його якість молока; аналізу існуючих дефектів молока та методів його дослідження, аналізу існуючих стандартів на пастеризоване молоко; проведенню оцінки якості пастеризованого молока за органолептичними показниками; а також експериментальним дослідженням якості обраних взірців пастеризованого молока. Розглянуто також питання, пов’язані з економічною доцільністю проведення досліджень. Бакалаврська кваліфікаційна робота складається з 57 (п’ятдесят сім) сторінок машинописного тексту, 6 (шести) розділів, містить 6 (шість) рисунків і 8 (вісім) таблиць, список використаної літератури з 11 (одинадцяти) позицій.

This bachelor's qualification work is devoted to the study of quality control issues of pasteurized milk, namely the study of its chemical composition and nutritional value, factors that form and preserve its quality of milk; analysis of existing defects in milk and methods of its research, analysis of existing standards for pasteurized milk; assessment of the quality of pasteurized milk by organoleptic indicators; as well as experimental studies of the quality of selected samples of pasteurized milk. Issues related to the economic feasibility of conducting research are also considered. The bachelor's qualification work consists of 57 (fifty-seven) pages of typewritten text, 6 (six) sections, contains 6 (six) figures and 8 (eight) tables, a list of used literature from 11 (eleven) positions.
Research on the quality of pasteurized milk
Keywords: 6.152.00.00