Аналізування факторів, які впливають на ефективність управління ризиками інвестиційної діяльності машинобудівних підприємств - Смірнова, Т. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Проаналізовано показники ефективності, зокрема ризиковості інвестиційної діяльності машинобудівних підприємств, також виділено і проаналізовано фактори, які впливають на ефективність управління ризиками інвестиційної діяльності підприємств. Analyze performance, including investment ryzykovosti engineering companies also isolated and analyzed the factors affecting the effectiveness of risk management investment companies.
Keywords: ризиковості інвестиційної діяльності; управління ризиками; investment ryzykovosti engineering; effectiveness of risk