Використання принципу готовності даних для організації взаємодії компонентів кіберфізичних систем - Ковригіна, А. О.; Мельник, А. О. (НВФ «Українські технології», 2015)
У роботі запропоновано використати принцип готовності даних для організації взаємодії компонентів кібернетичних систем. Сформовано основні засади такої взаємодії між багатоагентною «хмарою» засобів опрацювання інформації та іншими рівнями кібернетичної системи. The paper proposes to use the principle of the availability of data for interaction of cyber-physical system cybernetic components. The basic principles of such interaction between multiagent "cloud" of computing tools and other levels of cyber-physical system are formed.
Keywords: кіберфізичні системи; опрацювання даних; агенти; cyber-physical system; computing tools; agents