Пошук нульового наближення в задачах оптимізації режимів теплопостачальних мереж - Маліновський, А. А.; Музичак, А. З.; Турковський, В. Г. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Розглянуто визначення початкового наближення витрат теплоносія у вітках теплової мережі для подальшого розв'язання оптимізаційних задач. Ідея пошуку полягає у використанні допоміжної характеристики що описує поведінку фізичного об'єкта за нарощування вимушувальних сил. Definition of initial approximation of charges of the heat-carrier in branches of a thermal network for the further decision optimization problems is surveyed. The idea of search consists in use of the auxiliary characteristic which allows to describe behaviour of physical object at escalating compulsory forces.
Keywords: пошук; задачі; режими; теплопостачання