Стратегія управління інноваційною діяльністю в умовах реформації економіки - Грузд, М. В.; Карлюкова, Н. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Запропоновано узагальнену схему стратегії управління інноваційною діяльністю на рівні держави з метою 'її активізації і оптимізації та алгоритм 'її формування. Наведено перелік принципів формування стратегії управління інноваційною діяльністю в Україні. Визначено основні моделі інноваційного розвитку, які враховують особливості перехідного періоду економіки України. The article is dedicated to the problem of innovation and application of the innovation to production. General strategy of macro level innovation management with the purpose of activation and optimization is proposed. The article is contained principles of innovation management strategy. Main models of innovation development which take to attention our economy transition period are determined.
Keywords: 001.895