Використання сервісу управління проектами WORKSECTION у процесі дистанційного навчання - Соколовський, Ярослав; Сторожук, Олександр (Видавництво Наукового товариства ім. Шевченка, 2017)
У роботі обґрунтовано застосування системи управління проектами Worksection для планування завдань та контролю їх виконання під час впровадження дистанційного навчання в Національному лісотехнічному університеті України. Описано основні принципи і методи роботи які доцільно застосовувати в системі Worksection.

The work substantiates the use of the Worksection project management system for task planning and control over their implementation during the implementation of distance learning at the National Forestry University of Ukraine. It describes the basic principles and methods of work that expediently to be used in the Worksection system.
Keywords: дистанційне навчання; система управління проектами; G Suite For Education; Worksection; distance learning; project management system; G Suite For Education; Worksection; 004.9