Релігія в системі світоглядно-морально-етичних цінностей українського суспільства - Волинець, О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
З’ясовується суспільна функція релігії та церкви у вирішенні численних проблем духовного, релігійного та морально-етичного порядку, притаманних перехідному українському соціуму. The article deals with social function of religion and Church in the solution of the numerious problems of spiritual, religious, moral and ethical kind, which characterize Ukrainian society in transition period.