Інтегральне зображення похідних многочленів Лежандра комплексної змінної - Веселовська, О. В.; Достойна, В. В.; Veselovska, O. V.; Dostoina, V. V. (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Отримано iнтегральне зображення похiдних многочленiв Лежандра комплексної змiнної.

An integral representation of derivatives of Legandre polynomials of complex variable are obtained.
An integral representation of Legandre polynomial of complex variable
Keywords: многочлени Лежандра; похідні многочленів Лежандра; Legandre polynomials; derivatives of Legandre polynomials; 517.538.3