Геодинаміка Теребле-Ріцького техногенного полігону - Третяк, К. Р.; Кульчицький, А. Я.; Сідоров, І. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
На основі результатів комплексного аналізу даних геодезичних вимірів і геологічного вивчення території Теребле-Ріцької дериваційної гідроелектростанції створена геодинамічна модель взаємодії інженерних споруд тагеологічного середовища.Викладені рекомендації для проведення моніторингу геодинамічних процесів. На основании результатов комплексного анализа данніх геодезических измерений и геологического изучения территории Теребля-Рикской деревационной гидроєлектростанции создана геодинамическая модель взаимодействия инженерніх сооружений и геологической среді.Изложені рекомендации для проведения мониторинга геодинамических процессов. On the basis of results of the complex analysis of the given geodetic measurements and geological studying of terriory of Tereblja-Riksky derivational hydroelectric power station the geodynamic model of interaction of engineering constructions and the geological environment is created. Recommendations for carrying out of monitoring of geodynamic processes are offered.
Геодинамика Теребле-Рикского техногенного полигона
Geodynamics of Tereblja-Riksky technogenic range
Keywords: геодезичний моніторинг; геологічне середовище; складчастість; кліважна тріщинуватість; деформація; геодезический мониторинг; геологическая среда; складчастость; кливажная трещиноватость; деформации; geodetic monitoring; the geological environment; folds; cracks; defomations