Вагомість просторового чинника інвестиційної політики машинобудівного підприємства щодо забезпечення його сталої конкурентоспроможності - Симак, А. В.; Стельмах, Х. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Активна інвестиційна політика є однією зі сприятливих умов досягнення конкуренто-спроможності підприємства, без якої неможливий прогресивний розвиток машинобудування. Інвестиційна політика відіграє ключову роль у формуванні сталої конкурентоспроможності машинобудівного підприємства, а інші складові забезпечення конкурентоспроможності повинні враховувати прийнятий варіант інвестиційної політики. А кожну планову інвестицію необхідно аналізувати щодо вагомості та специфіки впливу просторового чинника. The active investment policy is one of the enabling environment to achieve the enterprise competitiveness, which is crucial for the progressive development of engineering. Investment policy plays a key role in shaping sustainable competitiveness, enterpreise and other components of competitiveness must take into account the investment policy adopted version. Each investment is planned to analyze the importance and specifics of the impact of spatial factors.
Keywords: інвестиції; інвестиційна політика; конкурентоспроможність підприємства; просторовий чинник; investments; investment policy; enterprise competitiveness; the spatial factor