Модель конфліктологічної культури науково-педагогічних кадрів вищих навчальних закладів - Гіренко, Сергій Петрович; Гіренко, Оксана Анатолііївна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Представлена модель конфліктологічної культури науково-педагогічних кадрів вищих навчальних закладів, зазначені механізми, технології її формування, змістовні компоненти та рівні сформованості.