Особливості формування дифузійного шару після хромування з попереднім нікелькобальтфосфорним хімічним покриттям - Манько, О. В.; Стецьків, О. П.; Стецько, А. Є.; Гнатюк, П. Є. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Досліджено розподіл дифузійних елементів у зміцненому шарі та закономірностей формування дифузійного шару. There has been explored allocation of diffusional elements in the hardening layer and the regularities of forming of diffusional layer.