Зворотні файли пошукових систем із пріоритетом слів. - Квурт, Л. С.; Даниленко, Н. Г. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Описано метод пошуку інформації за зворотними файлами з призначенням та використанням пріоритетів слів, наводяться рекомендації щодо визначення тривалості часу обслуговування слів заданого пріоритету. Method of information retrieval by backup files with assigning and usage of priority of words here is described and guidelines on definition of duration of a service time of words on given priority are resulted.