Ідентифікація інтелектуальної діяльності операторського персоналу за експериментальними даними - Камінський, Р. М.; Нич, Л. Я. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Наведено моделі діяльності операторського персоналу за експериментальними результатами. Модель діяльності подана двома складовими – рівнянням тренду та розподілом відхилень даних від тренду. Рівнянням тренду є аналітична функція – поліном зі змішаними степенями. Відхилення рівнів апроксимоване законом розподілу Релея. Обидві моделі дають систему оцінок для об’єктивної ідентифікації персоналу. Presented a model of carrier personnel from experimental results. Model of the filed two components – a trend equation and the distribution of deviations from trend data. Trend equation is analytic function – with mixed polynomial degree. Rejection levels approximated by Rayleigh distribution law. Both models provide a system for objective assessments identifying personnel.
Keywords: операторський персонал; ідентифікація персоналу; часові ряди; змішані степені поліномів; закон Релея; camera personnel; personnel identification; time series; mixed degree polynomials; the law of Rayleigh