Townscape of Lviv – phases of development (the end of 18th – beginning 21th century) - Posatskyy B. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
This article considers the evolution of the townscape of Lviv in connection with natural landscape, civil buildings and housing during the end of 18th – beginning 21thcentury. Розглянуто особливості еволюції міського краєвиду Львова в поєднанні з природним ландшафтом і комплексами громадської та житлової забудови впродовж ХVIII – початку XXI ст.
Keywords: city; tоwnscape; city landscape; city plan; architectural ensemble; architectural image; місто; міський краєвид; міський ландшафт; розпланування міста; архітектурний ансамбль; архітектурний образ