Організація професійно-кар'єрної орієнтації у Львівській політехніці: методологічні аспекти - Захар'яш, Олександр Сергійович; Шаховська, Наталія Богданівна; Швед, Ольга Петрівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Доведено, що інноваційні підходи та заохочення молоді до власних досліджень сприяє бажанню здобути вищу освіту з політехнічних спеціальностей.