Характеристика нецільового використання бюджетних коштів: криміналістичні аспекти - Писарчук, Іван; Гула, Лев; Pysarchuk, Ivan; Hula, Lev; Писарчук, Иван; Гула, Лев (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Розглянуто сутність криміналістичної характеристики нецільового використання бюджетних коштів посадовими особами. Окреслено основні елементи криміналістичної характеристики на її розвиток. Взято до уваги сучасне визначення криміналістичної характеристики нецільового використання бюджетних коштів посадовими особами. Охарактеризовано окремі способи вчинення посадовими особами нецільового використання бюджетних коштів. Подано склади злочинів які пов’язані з нецільовим використанням бюджетних коштів.

Essence of criminalistics description of the no-purpose use of budgetary facilities is considered public servants. The basic elements of criminalistics description are outlined on her development. Modern determination of criminalistics description of the no-purpose use of budgetary facilities is taken into account by public servants. The separate methods of feasance are described by the public servants of the no-purpose use of budgetary facilities. Compositions of crimes are given that is related to the no-purpose use of budgetary facilities.

Рассмотрена сущность криминалистической характеристики нецелевого использо- вания бюджетных средств должностными лицами. Очерчены основные элементы криминалистической характеристики на ее развитие. Принято во внимание современное определение криминалистической характеристики нецелевого использо- вания бюджетных средств должностными лицами. Охарактеризованы отдельные способы совершения должностными лицами нецелевого использования бюджетных средств. Поданы составы преступлений которые связаны с нецелевым использованием бюджетных средств.
Theoretical principles of criminalistics description of the no-purpose use of budgetary facilities by public servants
Теоретические принципы криминалистической характеристики нецелевого использования бюджетных средств должностными лицами.
Keywords: бюджетні кошти; нецільове використання; криміналістична характеристика; способи вчинення; типові сліди злочинів; посадові особи; budgetary facilities; no-purpose use; criminalistics description; methods of feasance; type tracks of crimes; public servants; бюджетные средства; нецелевое использование; кримина- листическая характеристика; способы совершения; типе следы преступлений; должностные лица; 343. 37; 351