Дослідження доцільності проектування комбінованої системи - Івахів, О. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Досліджуються доцільність проектування адаптивно-циклічної системи за критерієм зменшення вимог до пропускної здатності каналів зв’язку при заданій похибці відновлення сиґналів сукупності аналогових джерел вимірювальної інформації. Исследуются целесообразность проектирования адаптивно-циклической системы по критерию минимизации требований к пропускной способности каналов связи при заданной погрешности восстановления сигналов системы обслуживания совокупности аналоговых источников измерительной информации. The analog sources serving combine regular-adaptive type sstem designing practicability in the minimal channel capacity demands with the desired total renovation error sence is investigated in this paper.