Кінетичні властивості кристалів та важливі параметри приладних структур, виготовлених на їх основі - Буджак, Я. С. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2003)
Наведено важливі кінетичні властивості напівпровідникових кристалів та обгрунтовані і розраховані важливі характеристики простих приладних структур, які випливають із законів нерівноважної термодинаміки. The important kinetic properties of semiconductor crystals are considered and characteristics of simple application structures which appear from non-equilibrium thermodymanics are proved and calculated.