Методологічні засади дослідження бібліотек з позицій соціокомунікаційного підходу - Кунанець, Наталія (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Considered methodological trends of research libraries. Filed conception application of social communication approach to study the history of library.
Keywords: бібліотека; бібліотекознавство; методологія; загальнонаукові методи; соціальнокомунікаційний підхід