Модель довіри в спеціалізованих мобільних мережах - Сокіл, В. М.; Морозов, Ю. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто основні особливості спеціалізованих мобільних мереж. На основі моделі довіри узагальненої теорії сертифікації запропоновано нову розподілену децентралізовану модель довіри у спеціалізованих мобільних мережах.

The main features of wireless ad-hoc networks are considered. New distributed model of trust based on the generalized certification theory’s model of trust is proposed for wireless ad-hoc networks.
Keywords: 681.3