Застосування калькуляційних таблиць для підтримки логістичних рішень - Вастевський, М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Розглянуто можливість застосування калькуляційної таблиці в оптимізаційному моделюванні і симуляції для підтримки логістичних рішень. The possibility of usage calculation table in optimization modeling and simulation for logistical dission making are presented in the article.