Інституційне забезпечення громадської дипломатії США - Місюк, Ірина (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто державні органи і структури, які залучені у процес реалізації громадської дипломатії США, проаналізовано їхні завдання і функції. Виділено характерні ознаки та позитивні особливості інституційної системи громадської дипломатії США. The paper attempts to show how the U.S. state agencies and structural units are involved in the sphere of public diplomacy. There is also an analysis of the objectives and functions of the U.S. public diplomacy, along with a review of specifics and positive characteristics of the institutional system of the U.S. public diplomacy.
Public diplomacy institutional structure in the USA
Keywords: громадська дипломатія США; зовнішня політика; інституційна система США; public diplomacy; USA; foreign policy; US institutional system