Фінансовий стан як ключова складова інвестиційної привабливості підприємства - Охлопкова, Т. Л. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Обґрунтовано основні напрямки дослідження, сформовано систему локальних показників у кожному напрямку, що характеризують фінансовий стан суб’єкта господарювання з метою визначення комплексної оцінки інвестиційної привабливості підприємства. Запропонована система містить як абсолютні, так і відносні показники, що дає змогу враховувати масштаб, динаміку, абсолютні зміни та перспективи розвитку підприємства. The basic directions of research are proved, the system of local parameters in each group is generated which characterize a financial condition of the subject of managing with the purpose of definition of a complex estimation of investment attractiveness of the enterprise. Proposed system includes not only absolute, but also relative parameters, it’s permit evaluate dimension, dynamics, absolute changes and prospective of development of enterprise.
Keywords: система локальних показників; фінансовий стан; інвестиційна привабливість; підприємства; system of local parameters; financial state; investment attractiveness of the; enterprise