Особливості планування розслідування злочинів у сфері економіки - Ортинський, Володимир; Ortinski, Volodymyr; Ортинский, Владимир (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
У статті розкрито поняття та зміст планування розслідування злочинів у сфері економіки. Проаналізовано наукові розробки проблеми планування щодо розслідування злочинів у кримінальному провадженні. Визначено окремі ознаки економічних зло- чинів, які необхідно враховувати під час складання плану їх розслідування. Окреслено основні обов’язкові елементи планування розслідування злочинів у сфері економіки.

In the article a concept and maintenance of planning of investigation of crimes are exposed in the field of economics. Scientific developments of problem of planning of investigation of crimes are analysed in criminal realization. The separate signs of economic crimes are certain that must be taken into account at the stowage of plan of their investigation. The basic mandatory members of planning of investigation of crimes are outlined in the field of economics.

В статье раскрыто понятие и содержание планирования расследования преступлений в сфере экономики. Проанализированы научные разработки проблемы планирования расследования преступлений в криминальном осуществлении. Опре- делены отдельные признаки экономических преступлений, которые необходимо учитывать при складывании плана их расследования. Очерчены основные обязательные элементы планирования расследования преступлений в сфере экономики.
Features of planning of investigation of crimes in the field of economics
Особенности планирования расследования преступлений в сфере экономики
Keywords: економічні злочини; план; планування; слідчі (розшукові) дії; спеціаліст; експертиза; ревізія; economic crimes; plan; planning; inquisitional (to the search) actions; specialist; examination; revision; экономические преступления; план; планирование; следс- твенные действия; специалист; експертиза; ревизия; 343.123