Впровадження іноваційних технологій дистанційної освіти у навчальний процес - Бойко, О.; Дорош, Н.; Кучмій, Г.; Дорош, О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2013)
В роботі наведено методи та приклади практичного застосування інноваційних технологій електронної освіти (e-education) у навчальний процесс українських вишів. Methods and examples of practical application of innovative technologies for electronic education in the educational process of Ukrainian universities are shown.
Keywords: електронна освіта; віддалений доступ; методичний комплекс; e-education; remote access; methodical complex