Оцінювання надійності несиметричних ієрархічних систем зі старіючими за законом Релея вихідними елементами - Сидор, А. Р. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2004)
Досліджено основні характеристики надійності невідновлюваних несиметричних ієрархічних систем, розгалужених до рівня 3, зі старіючими вихідними елементами. Розроблено моделі ймовірності відмови, частоти відмов та інтенсивності відмов для випадку, коли надійність старіючих вихідних елементів описується розподілом Релея.

Main reliability characteristics of unrestorable unsymmetrical hierarchical systems ramified to level 3 with ageing output elements are examined in this paper. Models of the failure probability, the failure frequency and the failure rate are worked out in the case when the lifetime of ageing output elements is circumscribed by the Rayleigh distribution.
Keywords: 62-523.8