PR-технології як ефективний інструмент популяризації театру у соціальних мережах - Шмакова, Ольга; Федушко, Соломія (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
In this paper the effective method of approach of applying PR-technologies in theatre popularization by means of social networks is considered.
Keywords: рекламна кампанія; театр; PR-технології; соціальні мережі; Facebook; Інтернет