Бібліографічні видання бібліотеки Львівської політехніки у розкритті історії університету та його наукових шкіл - Бєлоус, Ірина Олександрівна (My University, 2009)
У доповіді розкривається зміст науково-бібліографічної роботи Науково-технічної бібліотеки Національного університету «Львівська політехніка» з розкриття історії університету. Охарактеризовано декілька бібліографічних проектів цього напрямку. Біобібліографічні покажчики, персональні покажчики, історія університету.