Проблеми удосконалення регіональної політики в період формування ринкових відносин - Галіней, І. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2000)
У статті сформовано систему положень, які повинні враховуватись при розподілі повноважень між центром та регіонами. Розглядаються питання контролю за здійсненням місцевого самоврядування як з боку держави, так і з боку населення регіону The system of state and regional regulation is formed. The problems of the local self regulation are considered.