Дослідження дегідратації гетиту в різних газових середовищах - Сухий, М. П.; Колодяжний, А. Т.; Фролова, Л. А. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Досліджено дегідратацію гетиту, промотованого нікелем та кобальтом, у різних газових середовищах (95 %Ar + 5 %CH4, 95 %Ar + 5 %Н2, повітря). Встановлено, що процес відновлення залежить від кількості металевого нікелю, кобальту та заліза, отриманих на стадії дегідратації. Дослідження показали, що частки максимально зберігають первісну форму в газовій суміші 95 %Ar +%Н2. The dehydration process of the goethite with nickel and cobalt was been investigated in various gases mixtures (95 %Ar and 5 %CH4, 95 %Ar and 5 %Н2, air environment). It was been established, that reduction depends from quantity of nickel and cobalt and iron received at the stage dehydration. The investigation has shown, that the particles maximum keep the initial form at dehydration in the mixture 95 % Ar and 5 %Н2.
Keywords: 541.1: 66: 669. 13. 001.5