Операції підприємств в іноземній валюті: бухгалтерський аспект - Веріга, Г. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розкрито основні принципи відображення у бухгалтерському обліку операцій підприємств в іноземній валюті відповідно до міжнародних і національних стандартів, проведено їх порівняльну оцінку. The basic accounting principles of the reflection of enterprises operations in foreign currency according to international and national standards are exposed, their comparative estimation is conducted.