Система планнування виробничо-господарської діяльності підприємства - Гаталяк, З. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Проаналізовано поняття “планування” та “системи планування” підходи до визначення поняття “планування” вітчизняними і закордонними авторами. Розглянуто принципи планування на підприємстві. In the given article the meaning of the words “planning“ and “system of planning” was considered and analysed. The approaches to the definition of the term “planning“ by different native and forein authors are shown. The principles of planning at the enterprise were considered and submitted.