Аналітичне забезпечення формування конкурентної стратегії організації - Кіндрацька, Г. І.; Кулиняк, Ю. І.; Загородній, А. Г. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Досліджено сучасні методичні підходи до аналізу потенціалів ринку та організації, проведено їх узагальнення та побудовано модель комплексного аналізу привабливості ринку і конкурентоспроможності організації, яка підпорядкована конкурентній стратегії організації і адаптована до вітчизняного економічного простору. The paper investigates the existing methodological approaches to the analysis and organization of market potential, conducted their synthesis, and designed complex analysis model of market attractiveness and competitiveness of the organization, which adapted to local economic area, and it is the subject to the competitive strategy.
Analytical support of competitive strategy of the organization
Keywords: аналіз середовища організації; потенціал ринку; потенціал організації; стратегічна зона господарювання; самостійний господарський підрозділ; конкурентна стратегія; environmental analysis of the potential market; potential and strategic management area; independent business unit competitive strategy