Дослідження ефективності цифрових комунікаційних модулів сучасних телефонних станцій малої ємності - Чабан, К. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Досліджено ефективність просторово-часового блока(цифрового модуля), який є найпоширенiшим під час побудови усіх без винятку комутаційних систем сучасних цифрових телефонних станцій. Efficiency of space-time block (digital module) which is most widespread at the construction of all without the exception of the switching systems of modern digital telephone exchanges is examined.