Приступляк, І. П.Гик, В. В.2020-07-202020-07-202019-10-182019-10-18Приступляк І. П. Особливості бухгалтерського обліку формування цін на продукцію в закладах ресторанного господарства споживчої кооперації України / І. П. Приступляк, В. В. Гик // Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : тези доповідей V Міжнародної студентської наукової конференції, 18 жовтня 2019 року, Львів. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2019. — С. 61–62. — (Актуальні проблеми бухгалтерського, управлінського та податкового обліку і шляхи їх вирішення).978-966-941-329-1https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/5295861-62ukОсобливості бухгалтерського обліку формування цін на продукцію в закладах ресторанного господарства споживчої кооперації УкраїниConference Abstract© Національний університет “Львівська політехніка”, 20192Prystupliak I. P. Osoblyvosti bukhhalterskoho obliku formuvannia tsin na produktsiiu v zakladakh restorannoho hospodarstva spozhyvchoi kooperatsii Ukrainy / I. P. Prystupliak, V. V. Hyk // Oblik, analiz i kontrol v upravlinni subiektamy ekonomiky : tezy dopovidei V Mizhnarodnoi studentskoi naukovoi konferentsii, 18 zhovtnia 2019 roku, Lviv. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2019. — P. 61–62. — (Aktualni problemy bukhhalterskoho, upravlinskoho ta podatkovoho obliku i shliakhy yikh vyrishennia).