Безпечність та якість харчової продукції - Бубела, Тетяна; Воробець, Ольга (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2010)
Здійснено аналітичне дослідження проблематики у сфері безпечності та якості харчової продукції. Запропоновано створення національного стандарту України «Органічне виробництво» та сформовано рекомендації щодо оцінки його відповідності. Проведено аналитическое исследование проблематики в сфере безопасности и качества продуктов питания. Предложено создание национального стандарта Украины «Органическое производство» и сформированы рекомендации относительно его оценки соответствия. Analytical research in the area of food production safety and quality has been made. The creation of a national standard of Ukraine «Organic production» is proposed and recommendations as to its confirmation estimation are formed.