Психологія інновацій в освіті з використанням діагностичних експрес-технологій - Кизименко, Леонід Дмитрович (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуті проблеми інновацій в освіті, перешкоди їх впровадженню, а також використання методів комп'ютерної експрес-діагностики якостей суб'єктів та об'єктів навчання для покращення якості підготовки фахівців.