Забезпечення єдності і точності кваліметричного оцінювання продукції - Бойко, Т. Г. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Проаналізовано моделі методичної похибки шумових термометрів за використання у вхідному колі одноканальних та двоканальних підсилювачів. It was analyzed models of methodical error of noise thermometer at the use one - and two-channel strengtheners in the input circle.
Keywords: моделі; шумовs термометри; models; noise thermometer