Управління інноваційною діяльністю підприємства на основі планування життєвих циклів товарів - Беспалюк, Х. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проаналізовано наукові підходи до визначення життєвого циклу інновацій та його етапів. Визначено інструменти продовження тривалостi стадій життєвого циклу продукції з позиції маркетингу та логістики. Виділено задачі в галузі планування життєвого циклу товару. Досліджено та доповнено карту можливостей бізнес-проектів підприємства.
Keywords: життєвий цикл; інновації; маркетинг; логістика; бізнес-проект; карта можливостей; life cycle; innovation; marketing; logistics; business project; the opportunities map