Зменшення витрат тепла з поверхні котлів ТП-100 та ТП-92 за допомогою термоелектричних генераторів - Кравець, Т. Ю.; Мисак, І. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Подано результати дослідження зі зменшення абсолютних втрат тепла з поверхні котлів ТП-100 та ТП-92 за допомогою використання термоелектричних генераторів. In this article are presented the results of research on decreasing of absolute unavailable heat from the surface of boilers TP-100 and TP-92 with using the thermo-electric generators.