Маркетингове дослідження попиту машинобудівних підприємств на лізингові послуги - Подольчак, Н. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Здійснено дослідження ринку лізингу за допомогою анкетування машинобудівних підприємств. Виділено основні причини, що стримують використання лізингу машинобудівними підприємствами, окреслено основні параметри лізингової послуги, які б задовольняли потреби машинобудування. It was researched the leasing market in the way of questionnaire of managers machinebuilding enterprises. Author elucidated the main reasons of braking of using the leasing in machine-building industry, considered the parameters of leasing service that prompt to acquirements of machine-building industry.