Класифікація естетичних властивостей вікон історичної забудови центральної частини Львова - Діденко, Е. А.; Казаков, Г. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Проаналізовано функції вікна у зовнішньому та внутрішньому архітектурному середовищі. Наведено класифікацію естетичних властивостей вікон львівських історич- них будинків.