Концепція логістичного управління - основа підвищення ефективності функціонування підприємств - Фролова, Л. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Узагальнено теорію логістичного управління, охарактеризовано основні принципи логістичного пізнання в управлінні, розкрито сутність, функції та методи логістичного управління підприємством, визначено роль концепції логістичного управління в підвищенні ефективності функціонування підприємств і виявлено основні відмінності логістичного управління від традиційного.

The theory logistic of management is justified, the basic principles logistic of knowledge of management are characterized, the essence, functions and methods logistics of operation of business is opened, the role of the concept logistic of management in increase of efficiency of functioning of the enterprises is determined and the basic differences logistic of management from traditional are revealed.
Keywords: 658.012.34