Моніторинг якості процесу навчання старшокласників як засіб інформаційного забезпечення управління освітою - Макаренко, Ірина Євгенівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглядається проблема моніторингу якості процесу навчання старшокласників як засобу інформаційного забезпечення управління освітою, а також аналізуються експериментальні результати дослідження з даної проблеми.