Титульний аркуш до "Геодезія, картографія і аерофотознімання" - (:unkn) unknown (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
У збірнику опубліковані статті за результатами досліджень інженерної геодезії, супутникової геодезії, геодезичної гравіметрії, картографії, фотограмметрії, дистанційного зондування Землі, геоінформатики, кадастру та моніторингу земель. Входить до Переліку наукових фахових видань з технічних наук, який затвержений МОН України.

The book publishes articles on research in the fields of engineering geodesy, satellite geodesy, geodetic gravimetry, cartography, photogrammetry, remote sensing, geoinformatics, cadastre and land monitoring. The journal is included in the list of scientific professional publications on technical sciences, which approved by the MES of Ukraine