Джерело квадратурних синусоїдних сигналів на цифровій елементній базі - Наконечний, М. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглянуто функціональну схему і проаналізовано роботу джерела квадратурних синусоїдних сигналів на цифровій елементній базі. It is regarded the functional sheme and it carried out the analysis work source of the quadrature sinusoid ideal signals on the digital elemental base.