Регульована подача окислювача до поверхні твердосплавних виробів під час високотемпературної обробки - Пелех, М. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2005)
Наведено теоретичну залежність величини знятого припуску від умов високотемпературного окислення та експериментальні дослідження процесу. Theoretical and experimental investigations of removal of a machining allowance by means of hightemperature oxidizing of the tools made of sintered hard alloys of tungsten carbide and cobalt have been carried out.