Перспективи розвитку інфраструктури прикордонних регіонів - Довба, М. О. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Проаналізовано наукові підходи до аналізу перспектив розвитку регіонів. Оцінено конкурентні переваги прикордонних регіонів на прикладі Яворівського району. Обґрунтовано пріоритетні напрями його розвитку.

In the article scientific approaches are analysed to the analysis of prospects of development of régions. The compétitive edges of boundary régions are appraised on the example of the Yavorivscogo district. The priority directions of his development are determined.
Keywords: 338.583