Створення навчально-тренінгового комплексу “Віртуальне підприємство” в Полтавському університеті економіки і торгівлі - Рогоза, М. Є.; Івченко, Є. І.; Божко, В. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто передумови створення віртуальних підприємств у ВНЗ економічного профілю, їх типовий функціонал. Запропоновано шляхи реалізації програми створення навчально-тренінгового комплексу Віртуальне підприємство” ВНЗ Укоопспілки “Полтавський університет економіки і торгівлі”. The present work demonstrates the prerequisites to create virtual enterprises in higher education in economics, their typical features. Preasently implementation of the program a program of creating educational and training complex “Virtual Enterprise” university Ukoopspilka “Poltava University of Economics and Trade."
Keywords: віртуальне підприємство; навчально-тренінговий комплекс; системний підхід; virtual enterprise; educational and training complex; system approach